Project omschrijving

Wij kunnen u met alles verder helpen.

Geensgraphics kan voor u de perfecte partner zijn in het voorzien van promotie materiaal. Wij kunnen u helpen met flyers, rolbanners, promostanden, stoepborden, vlaggen, bedrukken van pennen en andere gadgets. Het aanbod is eindeloos. Bent u naar iets specifiek op zoek laat ons dan gerust iets weten.

Pop-Up Magnetic

Een Pop-Up Magnetic is de ideale oplossing voor een flexibele verkoopsstand op beurzen. Snel en makkelijk opgesteld en handig in een transportkoffer ingepakt. De koffer dient tevens als toonbank op uw stand. De volledige wand en koffer kan voorzien worden van een eigen ontwerp.

Meer Info

Stoepbord

Met een stoepbord kunt u voorbijganger informatie aanbieden over uw firma. Het biedt u de mogelijkheid met een opvallend ontwerp de aandacht te trekken.Een groot voordeel is dat het makkelijk te vervangen is en zo kan je snel in spelen op trends en specifieke momenten tijdens het jaar.

Meer Info

WIE Promoot

Is bekend ...

Maar wordt vooral nooit vergeten!

Roll-Banner Premium

Een Roll-Banner Premium is de beste keuze als het gaat om een degelijke en duurzame roll-banner. Hij wordt geleverd met een draagtas en is mooi afgewerkt. Hij is verkrijgbaar in breedtes van 85 cm tot 100 cm. Wij kunnen zowel uw eigen ontwerp printen als een ontwerp voor u uitwerken.

ONS AANBOD

U vindt niet wat u zoekt? U wilt eens iets anders dan al die keren ervoor?

WE HEBBEN ALLES

Wij hebben een uitgebreid aanbod, kom dus zeker een kijkje nemen.

Relatie Geschenken

Bent u op zoek naar het ultieme relatiegeschenk dan kan u daarvoor zeker bij ons terecht. Pennen, notitieboeken, markeerstiften, powerbanks, usb-sticks. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte gift.

Online Catalogus
Meer Info

Vlaggen

We kunnen u helpen met het voorzien van vlaggen. Van klein tot groot formaat. Zowel beachvlaggen als vlaggen op mast. Wij zorgen voor het ontwerpen printen en afwerken. Zelf de plaatsing kan u door ons laten uitvoeren.

Op zoek naar ?