Project omschrijving

TEAMKLEDIJ, BEDRIJFSKLEDIJ, PROMOKLEDIJ OF GELEGENHEIDSKLEDIJ NODIG?  WIJ ZORGEN ERVOOR.

Dankzij ons uitgebreid machinepark kunnen wij u met elke techniek en vraag verder helpen. Transferdruk, full-color print, zeefdruk, Borduren en sublimatie. U kan hiervoor steeds bij ons terecht en dit zowel voor kleine als grote aantallen.  U kan hieronder enkele van onze realisaties en de catalogen van onze merken raadplegen. Veel plezier en inspiratie ….

ONZE TECHNIEKEN

Transferdruk

Geef uw textiel de gepaste look en feel.

Bij transferdruk wordt een folie op het textiel gelijmd door middel van een hittepers. Hierbij hebben we een zeer uitgebreide keuze van texturen en kleuren. Van glitter tot flock en van ultradun tot dikke druppel effecten. Alles is mogelijk dus kom zeker eens een kijkje nemen in onze stalen.

Borduren van textiel

Als je gaat voor de duurzame oplossing.

Moet jouw logo tegen een stootje kunnen en veel gewassen worden?
Dan is BORDUREN iets voor u! Deze techniek is zeer duurzaam en beter bestand tegen verweer. Het geeft een mooie meerwaarde aan jouw kledij.
Je kan gaan tot 6 kleuren en dit zonder een meerprijs!

ONZE TEXTIEL CATALOGI

Printer Red Flag

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje. Met de Printer Red Flag collectie onderstrepen we meer dan ooit waar Printer voor staat: “Best price in large volumes”  U kan naar hartelust combineren en uw eigen stijl creëren: mix & match!

Online Catalogus

Printer Essentials

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje. Met de Printer Essentials collectie onderstrepen we meer dan ooit waar Printer voor staat: “Best value in large volumes”  U kan naar hartelust combineren en uw eigen stijl creëren: mix & match!

Online Catalogus

James Harvest

James Harvest Sportswear is een compleet en hoog kwalitatief aanbod, volledig personaliseerbaar en gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’ stijl. Een uitrusting voor medewerkers om het kwaliteitsimago van de onderneming uit te dragen, of een smaakvol én gesmaakt relatiegeschenk voor klanten of leveranciers.

Online Catalogus

ProJob Swedish Workwear

Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant.

Online Catalogus

Textile Europe.
Ontworpen om veel van de beste promotionele textiel te laten zien over heel Europa is ons doel u gemakkelijk toegang te geven om producten te zien en te vergelijken. Of u nu voor een specifiek product kijkt, of u wilt het aanbod van een bepaald merk doorlopen, onze navigatie en gevorderde zoek opties maken het snel en gemakkelijk voor u om iets te vinden.

Online Catalogus

DAD
DAD is een Zweeds merk van functionele kleding voor ambitieuze leidinggevende bedrijven, gëinspireerd door het leven aan de zee. Een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve kledingstukken dat steeds voor een onberispelijk voorkomen zorgt. Ideaal voor alledaags gebruik of activiteiten die net iets veeleisender zijn.

Online Catalogus

Cottover
What you wear defines who you are – so make a statement with your company clothing! The clothes against your skin will impakt your health, the environment and labour conditions of workers around the world.

CottoVer has made an effort on sustainability in each step of the manufacturing process – from cotton to final product. As a result, the garments are successfully labeled with GOTS , Oeko Tex, Nordic Ecolabel and we use 100% Fairtrade-certified and organic cotton.

We believe sustainability can be achieved one steop at a time, starting with the decisions we make.

Online Catalogus

Jartazi
JARTAZI is een Belgisch sportmerk met meer dan 15 jaar ervaring in de productie en verdeling van alle mogelijke sporttextiel. Vanuit de eigen productiegebieden zorgt JARTAZI voor een hele korte en directe schakel naar de eindklant (een club, vereniging of bedrijf).

Een wedstrijdoutfit, trainingspak, of winterjas, alles is steeds uit voorraad beschikbaar in onze magazijnen. Onze drukkerij-in-huis zorgt voor de personalisatie die u wenst. De overname door Unique4Sports BV in 2018 bracht JARTAZI nog meer knowhow en organisatie, nodig om een verdere groei te kunnen verzekeren.

Neem zelf een kijkje in het aanbod en klik door op onze onderstaande catalogus.

Online Catalogus

NOG VRAGEN ?

Heb u toch nog vragen na het doornemen van deze site. Dan beantwoorden wij die graag vrijblijvend voor u. Via het invulformulier kan je jouw contactgegevens en vraag achterlaten. Je mag natuurlijk ook even bellen of langskomen in de winkel voor extra informatie.